full screen background image full screen background image
 
Fitness Center Heverlee
 
 
  Beginnen met opbouwen van uw conditie en spieren is nooit te laat. Ongeacht welke leeftijd zult u profijt ondervinden van meer bewegen en krachttraining.

Uw fysieke conditie is belangrijk om uw mobiliteit en zelfredzaamheid op peil te houden. Het is belangrijk om hieraan te werken indien u zo lang mogelijk zelfstandig thuis wil blijven wonen en voor het behoud van een kwaliteitsvol leven.

Ook in het kader van revalidatie past een fitnessprogramma. Uw mentaal welbevinden krijgt een oppepper en u ontmoet nieuwe leeftijdsgenoten.
 
 
Is fitness niet te zwaar voor mij?
 
Fitness Center Heverlee is de ideale plek om als senior-lid aan uw fysieke conditie te werken. Alle toestellen zijn aan te passen naar een voor u haalbaar niveau. Zaakvoerder Dominique, die rekent op meer dan 25 jaar ervaring, begeleidt u op permanente basis. U vindt hem steeds terug in de zaal waar hij u coacht, aanmoedigt en zo nodig corrigeert. Wij raden aan om uw huisarts op de hoogte te brengen dat u naar de fitness wil komen.
 
Zal ik mij op mijn gemak voelen in de fitness?
 
Fitness Center Heverlee is er voor iedereen, niet enkel voor goed getrainde mensen. Indien u in de week in de ochtend langskomt, maakt u de meeste kans leeftijdsgenoten te treffen. Er is mogelijkheid om na de training samen iets te drinken.  
 
 
Hoe begin ik er aan?
 
Van maandag t/m vrijdag bent u iedere ochtend tussen 10u en 12u van harte welkom voor een vrijblijvend infogesprek met coach Domi. Hij legt u uit dat er gewerkt wordt met een aangepast programma. Er wordt rekening gehouden met uw lichaam en eventuele beperkingen. Uiteraard mag U tijdens het infogesprek deze oefeningen al eens uittesten.
 
 
Meer weten?
 
Contacteer ons of kom eens langs!
     
 
ACTIE!
Korting bij inschrijving op vertoon van deze bon
 
1 maand = 10 korting
3 maanden = 20 korting
6 maanden = 25 korting
9 maanden = 30 korting
1 jaar = 50 korting
met professionele begeleiding
 
Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties
 
 
Abonnementen
Studenten vanaf 18 per maand!
Individueel vanaf 27 per maand!
Koppel (per persoon) vanaf 25 per maand!
full screen background image